Er worden geen nieuwe reportages gepland dit jaar (2022)! 


Als enthousiaste fotograaf leg ik graag bijzondere, emotionele en liefdevolle momenten van jullie huwelijksdag vast. Mijn reportages zijn het best te omschrijven als puur, stijlvol, creatief en spontaan. Ik probeer zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn zodat juist dan de spontane foto's ontstaan. Ook zit ik vol creatieve ideeën die tijdens de shoots naar boven komen. Jullie ideeën neem ik graag daarin mee.

Ik maak een beperkt aantal trouwreportages per jaar dus wees er snel bij! 
Vorige trouwreportages kunt u vinden onder 'Blog'

Willen jullie een loveshoot of pre-weddingsshoot? Klik dan hier

Investering

Het pakket voor jullie trouwdag mogen jullie zelf samenstellen. Hieronder zie je een voorbeeld waarin je een richtprijs ziet zonder verdere opties. Dit pakket is uit te breiden met bedankkaartjes, extra uren, kleine album voor ouders etc. Ook is het mogelijk om dit pakket zonder album te nemen. Voor meer informatie over verschillende opties kunnen jullie het contactformulier invullen. Ook kunnen jullie vrijblijvend een kennismakinggesprek afspreken om te zien of ik er van beide kanten een goede klik is.


Pakket

  • Kennismakingsgesprek
  • 6 uur fotografie
  • minimaal 200 foto's op usb in hoge resolutie
  • nauwkeurige nabewerking
  • Luxe trouwalbum van 30x30 cm met 30 pagina's
  • GRATIS: foto van 20x30 cm

Totaal 1295,00 euro           Professionele Luxe trouwalbum:

          - exclusief covermogelijkheden 
          - gegraveerde tekst op de voorkant
          - extra dikke pagina's
          - meest heldere en levendige kleuren
          - volledig vlakke pagina's
 
 Enkele reacties van vorige bruidsparen:

Martin & Aveline (Rijnsburg)

'Je wist leuke locatie's om foto's te maken, leuke foto's, mooie momenten vastgelegd. De omgang was prettig en toegankelijk, en we merkten weinig van je aanwezigheid. Uitstekend werk.

We zijn zeer tevreden. Het is een prachtig album geworden!'Wijnand & Petra (Kersteren / Lienden)

'We zijn bij jou terecht gekomen via een broer van mij, die had u ook op zijn bruiloft als fotograaf!!

Was een goed gesprek weinig aan toe te voegen, voldoende informatie meekregen.

Wij vonden u een fijne fotograaf, lekker rustig op de achtergrond zodat we amper konden merken dat u er was. Tijd was zo voorbij dus positief! Mooie foto’s gemaakt dus top. Stond er voor open om nog een tweede dag te komen in verband met de corona totaal geen moeilijkheden over gehad dus dat vonden we erg fijn.

Wij zijn tevreden over het album. Ook fijn dat we nog de keuze hadden over hoe we de laatste dingen aangepast wilde hebben. Het eindresultaat was erg mooi!

Naar ons idee was het wel compleet!'


Marcus & Finja (Essen, Duitsland)

'Dear Leendert,
The album has become beautiful and the quality really high!
Thanks again for accompanying us on this special day and capturing so many emotions!
We wish you and your family all the best in this crazy time. Stay healthy!'


Robert-Jan & Carola (Gouderak)

‘Wij vonden het kennismakingsgesprek een erg fijn gesprek, heel open en duidelijk. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.

Wij vonden Leendert een goeie fotograaf, we zijn erg blij en trots op alle foto's. Hij was op de achtergrond en je merkte niet dat hij er was. Wij hebben veel complimenten gekregen van familie en vrienden, dat we een fijne fotograaf hadden, die goed op de achtergrond was en erg vriendelijk en die mooie foto's maakte. Leendert was ook erg creatief met foto's, ook als we zelf een leuk idee hadden maakte hij daar een mooie foto van.

Wij zijn heel erg tevreden over ons trouwalbum en de foto's, ondanks dat de dag heel anders liep door corona, hebben wij prachtige foto's waarop je niks merkt van de situatie.’


Hans & Nelleke (Hazerswoude Dorp/ Katwijk)

'Het kennismakingsgesprek was voldoende, alles is goed doorgenomen en we stonden niet voor onverwachte dingen.
Je deed het erg goed. Je hebt leuke, spontane en vooral heel mooie foto’s gemaakt. Je omgang met mensen vonden wij ook erg positief. Dit hoorden wij ook terug van onze gasten. Wij hadden totaal geen last van je aanwezigheid. Het was niet vervelend dat je foto’s maakte, want je stond niet op de voorgrond.
We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ook veel positieve reactie over het album gehad. 'Johan & Sandra (Lisse)

‘Onze bruiloft regelen is een hele klus. Toen we op het punt fotograaf kwamen hebben we wat gespeurd op het internet en 3 fotografen thuis op gesprek gehad.

Bij Leendert hadden we meteen een goed gevoel. Hij vertelde ons helder en duidelijk wat de mogelijkheden waren.

Hij is bekend in de omgeving waar wij foto’s wilde maken en waar het gemeentehuis stond waar we trouwde.( gemeente Katwijk)

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook de keuze uit diverse opties voor bijvoorbeeld de kleur van het album. 

Tijdens de dag werd door omstandigheden besloten dat we qua tijd niet uit zouden komen om langs alle fotolocaties te gaan.

In overleg met ons werd besloten het Panbos te schrappen( ook ivm met het natte gras) maar werden er nog wat groenfoto’s op de feestlocatie geschoten.

Tijdens de ceremonie in het gemeentehuis was Leendert niet nadrukkelijk aanwezig, maar elk detail is vastgelegd. 

Na de bruiloft kregen we steeds een paar foto’s in de dropbox. Dit was erg leuk. 

Toen het album bijna af was mochten we eventueel nog wat foto’s wisselen.

 

Al met al een top service. Een fotograaf die wij iedereen zouden aanraden!!’


Wilco & Agnita (Slijk-Ewijk, Gelderland)

'We vonden je aanwezigheid super je was niet op de voorgrond aanwezig. Je was rustig, relax ontspannen aanwezig waar door we echt genoten hebben van de fotosessie. Je gaf ook duidelijke adviezen hoe we   moesten staan bijvoorbeeld dat vonden wij erg prettig. Je creativiteit was ook super. We hebben erg veel positieve reacties ontvangen.

We zijn super tevreden en blij met het super mooie eindresultaat, we genieten er nog dagelijks van!'


Mark & Karin (Oud Ade)

'Na jouw snelle, enthousiaste en vooral duidelijke reactie op onze aanvraag waren wij redelijk snel enthousiast en eens om jou uit te nodigen. Ook de heldere offerte én geen verborgen of extra kosten vind ik altijd een prettige bijkomstigheid.
Gesprek was duidelijk en we zijn van alle informatie voorzien. Vooral extra info, zoals aandragen van binnen locatie en andere dingen waar we rekening mee moesten houden kwamen zeer van pas.
Voor ons was het immers de eerste keer, dus alle goede info en tips zijn dan welkom.
De omgang met jou is super geweest. Dat is ook de reactie die wij van onze gasten hebben gehoord. Een vriendelijke en sociale kerel. Niet nadrukkelijk aanwezig (in positieve zin) en daardoor juist hele mooie spontane foto's gemaakt.
Het goed opletten onderweg en daarmee nieuwe fotolocaties aandragen vonden wij ook super. Juist op de locaties die we vooraf niet hadden bepaald hebben we hele mooie foto's gemaakt.
Ook het overdragen van jouw kennis aan ons, en wat we "moeten" doen om het mooiste resultaat te krijgen.
De foto's zijn mooi, en het album zeer zeker ook. Vooral de mooie dikke pagina's en dat je bij het omslaan geen hinder ondervindt door een naad in de midden van het boek.

Wij zijn zeer tevreden. '


Wouter & Elisah (Alphen aan den Rijn)

Hoi Leendert,

Heel erg bedankt voor de foto's ze zijn echt heel erg mooi geworden! Ik zag dat de mail in mn spam terecht is gekomen, vandaar de wat late reactie.
Wij vinden je een erg fijne fotograaf, ook geduldig geweest met zoveel kinderen. De foto's zijn prachtig geworden, en ook de communicatie ging prima!

Groetjes Elisah en WouterHenk & Rianne (Katwijk)

'Perfect in omgang, erg prettig. Creativiteit was prima. Je was duidelijk in de voorstellen die je deed voor fotoposes, we hadden hier ook tijdens de reportage nog inspraak in. Aanwezigheid was bijna onzichtbaar dus fijn om een fotograaf te hebben die niet in de weg staat.

Over het resultaat van de luxe trouwalbum zijn wij erg tevreden

Vanuit ons alleen maar positieve reviews. 

Dankjewel!'

Henk en Rianne

 

Jaco & Hester (Katwijk/Rotterdam)

Fantastische fotograaf! Leendert heeft prachtige foto’s gemaakt van de bruidegom en van de middag en de avond van onze bruiloft! Vanuit de foto’s proef je de sfeer die er was op onze dag! 

Kortom, een aanrader als fotograaf!

Groetjes,

Jaco en Hester 


Johan & Josien (Nieuwkoop)

'Het voorbereidend gesprek was gezellig. Ontspannen sfeer. Je hebt aangegeven dat alle ideeën welkom waren. We waren zelf erg druk met de verbouwing en alles regelen voor de bruiloft. Zodoende is het uitzoeken van mooie plekken er beetje bij ingeschoten en was het ook beetje free-format op de dag zelf. Dit heeft vinden wij prima uitgepakt. Anders hadden we de foto’s op de Ziende b.v. niet gemaakt.

Je was relax, zelfverzekerd, enthousiast aanwezig en je paste ook gewoon prima in de groep. Pakte initiatief wanneer het nodig was. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. We hebben niet echt creatieve foto’s volgens mij, maar wel een heel aantal ontzettend mooie, die je in huis op kan hangen en dat vinden we heel belangrijk.

Wij vinden het album heel mooi. Ik ben vooral te spreken ook over de kwaliteit. Mooie dikke bladzijden en de kwaliteit spat er vanaf. Vooral die grote foto's vind ik heel gaaf. Mooie scherpe foto's, echt prachtig. We zijn erg blij met het eindresultaat. Bij de eerste versie hadden we beetje onze twijfels, maar fijn dat je ook onze wijzigingen mee hebt willen nemen en er zoveel tijd in hebt gestopt. Echt een album waar we trots op zijn en die bij ons past.

Al met al iets om trots op te zijn en bedankt voor alles! Hoop dat je zelf ook een leuke dag hebt gehad.'


Jacco & Lilianne (Oud-Beijerland)

'Het gesprek dat we met jou hadden voor onze bruiloft hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij waren er meteen van overtuigd dat jij onze fotograaf moest worden! Je attendeerde ons erop om ook foto’s te maken in het bos, hier zijn wij je nog steeds erg dankbaar voor omdat dit zorgt voor een prachtige afwisseling (van kleuren) in ons album.

Wij zijn zo ontzettend tevreden over jouw inzet op onze trouwdag; dit had op geen enkel vlak beter gekund. Je stelde ons op het gemak, bewaakte de tijd en zorgde dat wij alleen maar konden genieten. Voorafgaand aan onze trouwdag ben je al naar onze hotellocatie gegaan en heb je jezelf goed voorbereid op de mooiste plekjes. Je hebt zelfs gerealiseerd dat we in het appartement van Barack Obama foto’s mochten maken. Je voorbereiding was echt perfect!

Op de dag zelf ben je in alle mogelijke poses gaan liggen om ons ook maar zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. Jouw omgang en aanwezigheid was buitengewoon prettig.

Je hebt een prachtig album gerealiseerd, dit gaat al onze verwachtingen te boven! Het is ‘tot in de puntjes’ met uiterste precisie verzorgd! Ook bij het afleveren keurig verpakt.

Ga zo door, blijf de passie behouden die jij hebt en als je ooit meedoet aan een of andere award-prijs voor vakfotograaf… bel ons dan even dan zullen wij het commentaar wel verzorgen!!'


Floris & Maria (Katwijk)

Via Gijsbert en Tirza kwamen we bij jou terecht. Het kennismakingsgesprek was helemaal prima. Tijdens de bruiloft was je erg creatief, stelde ons op ons gemak. Ook was er een goede omgang. We zijn erg tevreden over het resultaat. Alles was top!


Corné & Annemieke (Katwijk)

Gesprek voor de bruiloft was prima, wat ons betreft genoeg informatie en ideeën van door het zien van andere foto's en trouwalbums. Wij wilde een fotograaf die niet steeds 'in de weg' zou lopen, je was uiteraard aanwezig, maar zeker niet in negatief opzicht. Het was leuk om te zien dat je tijdens de shoot aan het nadenken was en soms spontane ideeën/inspiratie kreeg voor een bepaalde foto. Wij zijn zeker tevreden, de foto's zijn erg mooi, evenals het album. Leuk en uniek in elkaar gezet. Dit horen wij ook terug van mensen aan wie we het album hebben laten zien. Nogmaals bedankt en succes met de fotografie!


Gijsbert & Tirza (Katwijk)

De foto's zijn echt prachtig! Gaaf! De foto's zijn echt super mooi! Alles ziet er erg goed uit! Bedankt!!!Maarten & Rianne (Katwijk)

Gesprek voor de bruiloft was voldoende. Wij misten geen informatie, en anders konden wij altijd even mailen, bellen of appen.

We hebben echt genoten, en jij zorgde ervoor dat er een ontspannen reportage werd gemaakt. 

Als eerste vonden wij het beide prettig om een ‘voorselectie’ van de foto’s te maken. Dat is echt fijn en je maakt er dan een echte persoonlijke album van. En er staan een hope mooie creatieve foto’s in van de fotograaf. We hebben er beide voor gekozen om de fotograaf een beetje de vrije hand er in te hebben tijdens het maken van ons album. Hierdoor heb je wel de mooiste foto’s vinden wij.

Ontspannen sfeer, gewoon je eigen zijn, en niet de hele tijd ‘poseren’. Dat maakte het juist ontspannen daar aan. Het leek af en toe wel eens of er geen fotograaf bij was.

We vonden het in een woord: GEWELDIG!


Vincent & Simone (Lisse-Haarlem)

Wij vonden je via Facebook en daarna even de site bekeken.

Het was een heel fijn gesprek en als ik nog vragen had dan kon in mailen

Wij vonden het heel fijn dat we vaak niet eens doorhadden dat jij er was. Er zijn veel spontane foto's gemaakt wat we erg leuk vonden.

We zijn erg tevreden over het album. We vonden de foto in de spiegel en die in de auto en klimopgang prachtig.

We vonden het een hele fijne fotoshoot en bruidsreportage. We zullen je graag aanbevelen aan familie eb vrienden die gaan trouwen!


Ruud & Hannah (Noordwijkerhout)

Via facebook zijn we bij jou terecht gekomen. Iemand had jouw naam in een reactie genoemd als eventueel goede fotograaf. Daarna opgezocht op internet en alles bekeken.

Het gesprek was zeker geslaagd . Veel informatie gehad en veel kunnen vragen!

Wij waren zeer tevreden. Ook onze gasten vonden dat je het leuk had gedaan met de groepsfoto's.

Wij zijn meer dan tevreden over ons album. Alles staat erin en kijken er nog vaak in terug! Leuke de creativiteit toegepast.

Ga vooral zo door! Ik zie zelf geen verbeterpunten, alles was top geregeld! De foto's zijn mooi geworden en hebben er een hele mooie album aan overgehouden!


Bart & Daniëlle (Katwijk-Montfoort)

Na het horen van goede berichten over je fotoreportages, zijn we eens gaan kijken op je site. Deze zag er zeer verzorgd uit, met zeer mooie foto’s! Een rede om eens contact met je op te nemen!

Informatie was ruim voldoende! Kortom er werd niets aan gemist. Fijn dat je zoveel mogelijk info wilde van ons om een zo goed mogelijke planning te realiseren. Ook de tijden die vooraf gepland waren kwamen allen ruim voldoende uit op de dag zelf. Dit gaf voor ons een relaxte sfeer, wat op zo’n dag van harte welkom is ;)

Aan je creativiteit ontbrak niets. De rede daarvan was ook omdat je erg bekend bent met kasteel duivenvoorde. Vooral de foto’s bij dat bruggetje en voor het kasteel zelf waren erg naar wens. Ook in combinatie met de trouwauto was je erg creatief!

De resolutie en de kwaliteit van de foto's zijn perfect.

We raden elk nieuw stel aan om jouw als fotograaf in te huren!


Arie & Eline (Valkenburg)

Wat zijn de foto's mooi zeg! Onwijs bedankt.
Ze staan op facebook met je naam erbij ;)
De bewerkingen van de foto's vinden we heel mooi vooral die wolken echt gaaf gedaan! We kijken uit naar ons album.


Jan Peter & Jakoline (Drachten)

In de voorbereidingsperiode van ons huwelijk konden we altijd bij jouw terecht voor vragen en advies.
Wij hebben heel erg genoten van het poseren voor de trouwfotoreportage en hebben ontzettend veel gelachen tussen het foto's maken door. Jij was heel vindingrijk bij het maken van mooie foto's en speelde goed in op onze wensen. Het eindresultaat is heel erg mooi geworden en we raken er niet op uitgekeken!

Heel erg bedankt voor alles!
Jan Peter & Jakoline


Stephan & Janneke (Noordwijk)

Voor dat de grote dag daar was, wisten we niet goed hoe zo'n dag met een fotograaf zou verlopen. We hadden het idee dat dit heel ongemakkelijk zou zijn om steeds te moeten lachen en "spontaan" te doen. Maar Leendert is een erg goede fotograaf die er voor zorgt dat het spontaan doen op foto's helemaal niet ongemakkelijk is en hij maakt zichzelf zo onzichtbaar mogelijk! :) Het zijn hele mooi foto's geworden van onze Trouwdag! We zijn echt super blij met het resultaat! :) Zeker een aanrader!


Edwin & Fabienne (Haarlem)

Super leuke en mooie foto's van onze trouwdag, zeer tevreden met het resultaat, zelfs onze hond staat er lachend op.


Johan & Jannet (Katwijk)

Bedankt voor de mooie trouw foto's! Zijn er erg blij mee!

Groetjes Johan&Jannet


Robert en Michelle (Oegstgeest)

Bedankt voor de prachtige foto's van onze trouwdag en het album dat je daarbij hebt gemaakt. We zijn superblij met het eindresultaat!


Steven & Alexandra (Utrecht)

De foto's zijn echt prachtig geworden! Wat zijn wij blij dat jij onze fotograaf was. Jouw inbreng heeft ervoor gezorgd dat de foto's precies zijn geworden zoals we wilden hebben. Ook de bewerkingen van de foto's passen perfect bij de plaatjes. Bedankt!
Groetjes de familie Valdink


Patricia en Martijn (Katwijk)

Bedankt voor de mooie foto's van onze trouwdag. We stelden het erg op prijs dat je veel eigen input had, maar ook snel inspeelde op onze ideeën.
Groetjes Patricia en Martijn


Kees & Judith (Katwijk)

De foto's van onze trouwdag zijn echt super mooi geworden! Echt top dat je ze al zo snel hebt. Hartstikke bedankt en de foto's zijn super.Leuke reportage ook op je site!

Gr Judith en Kees


Jan & Bianca (Noordwijkerhout)

erg blij met het resultaat van ons trouwreportage! binnen enkele dagen hadden we de foto's al in huis. mooie foto's van ons samen, van onze kinderen en van ons gezin. wij zijn uitermate tevreden!


Arjan & Brigitte (Rijswijk)


Hallo Leendert,Op 27 februari 2014 heb jij op onze bruiloft foto's gemaakt bij Herberg Vlietzigt in Rijswijk. Het waaide behoorlijk en het af en toe hadden we regen, ik liep toen 7 maanden zwanger en dat alles maakte het niet makkelijk. Maar wat een mooie dag is het geworden en wat een mooie, sprekende en veelzeggende foto's heb je die dag gemaakt! Helemaal top! Wij zijn er superblij mee en als straks de kleine man geboren is en we willen foto's laten maken, ben je de eerste die we bellen!! Lieve groet van ons, Arjan-Brigitte-AmberRené & Jacolina (Katwijk)

Bedankt voor de mooie foto trouwreportage. Ze zijn geweldig mooi geworden en we zijn er ontzettend blij mee.