Een leuke manier om jullie liefde of verloving te vieren kun je doen door een loveshoot (of pre-weddingsshoot) te laten maken. Deze foto's kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de trouwkaart. Ook leer je zo de fotograaf kennen om te zien of er een goede klik is voor een eventuele trouwreportage. Een loveshoot kun je op verschillende locaties laten maken: op het strand, in de duinen, bos, stad of waar dan ook. Op alle locaties kan ik wel iets creatiefs verzinnen! 

De prijs voor een loveshoot is €145,00. Jullie krijgen de bewerkte foto's digitaal aangeleverd in hoge resolutie. Ook kan je afdrukken bij mij nabestellen. Als jullie ervoor kiezen om jullie trouwdag door mij te laten fotograferen dan krijgen jullie €50,00 terug.


Enkele reacties van vorige stellen:

Corné & Annemieke  (Katwijk)

De foto's zijn erg mooi  geworden! Bedankt! ;)
De shoot zelf hebben wij ook als prettig ervaren!

Groeten,

Corné en Annemieke


Jan & Lianne Sira  (Katwijk)

Het was een supperr leuke fotoshoot, en het resultaat is echt heel mooi! Ik zou het iedereen aanbevelen!


Geert Jan & Gabriëlle  (Katwijk)

Leendert,

Bedankt voor de mooie fotoshoot in Panbos. Het was een mooie locatie. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Dankjewel! We hopen dat je nog vele fotoshoots mag doen en veel mensen blij mag maken met de foto's.

Nogmaals bedankt,
Geert Jan & Gabriëlle


Tineke & Thomas (Katwijk)

Ha Leendert!
Bedankt voor de leuke fotoshoot die Thomas en ik hebben gedaan! Een leuke locatie, prachtig weer en een gedreven fotograaf; wat willen we nog meer :)
De foto's zijn erg leuk geworden. Nogmaals bedankt & veel succes er verder mee! Groetjes Tineke