Er worden geen nieuwe reportages gepland dit jaar (2022)!


Een leuke manier om jullie liefde of verloving te vieren kun je doen door een loveshoot (of pre-weddingsshoot) te laten maken. Deze foto's kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de trouwkaart. Ook leer je zo de fotograaf kennen om te zien of er een goede klik is voor een eventuele trouwreportage. Een loveshoot kun je op verschillende locaties laten maken: op het strand, in de duinen, bos, stad of waar dan ook. Op veel locaties kan ik wel iets creatiefs verzinnen! 

De prijs voor een loveshoot is €145,00. Jullie krijgen 20 bewerkte foto's digitaal aangeleverd in hoge resolutie. Meer foto's is mogelijk. Ook kan je afdrukken bij mij nabestellen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via contact.


Enkele reacties van vorige stellen:

Kemal & Özge (Rijnsburg)

Onlangs een fotoshoot gedaan bij Leendert en we zijn heel erg tevreden! Tijdens de shoot geeft hij aanwijzingen en we voelden ons direct op ons gemak en het resultaat is heel mooi geworden! Foto’s zijn snel aangeleverd en in hoge kwaliteit.Corné & Annemieke  (Katwijk)

De foto's zijn erg mooi  geworden! Bedankt! ;)
De shoot zelf hebben wij ook als prettig ervaren!

Groeten,

Corné en Annemieke


Jan & Lianne Sira  (Katwijk)

Het was een supperr leuke fotoshoot, en het resultaat is echt heel mooi! Ik zou het iedereen aanbevelen!


Geert Jan & Gabriëlle  (Katwijk)

Leendert,

Bedankt voor de mooie fotoshoot in Panbos. Het was een mooie locatie. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Dankjewel! We hopen dat je nog vele fotoshoots mag doen en veel mensen blij mag maken met de foto's.

Nogmaals bedankt,
Geert Jan & Gabriëlle


Tineke & Thomas (Katwijk)

Ha Leendert!
Bedankt voor de leuke fotoshoot die Thomas en ik hebben gedaan! Een leuke locatie, prachtig weer en een gedreven fotograaf; wat willen we nog meer :)
De foto's zijn erg leuk geworden. Nogmaals bedankt & veel succes er verder mee! Groetjes Tineke