Er worden geen nieuwe reportages gepland dit jaar (2022)!


Een blijvende herinnering aan familie, schoolklas of vriendengroep? Maak een leuke groepsfoto! Door jarenlange ervaring met het fotograferen van diverse soorten groepen weten wij altijd weer iets creatiefs te verzinnen. Ons advies is om op een buitenlocaties foto's te maken omdat je dan natuurlijk licht en een prachtige achtergrond hebt. Zeker als het droog weer is zijn locaties zoals strand, duin of bos prima locaties om je gezin, familie of vriendenkring te fotograferen. Annuleren door weersomstandigheden kan bij ons kosteloos. Graag denken wij met u mee op zoek naar een mooie buitenlocatie. Wij hebben geen eigen studio. Mocht u graag foto's willen maken op een binnenlocatie dan is dit mogelijk. Wij nemen dan onze studiolampen mee zodat de groep voldoende belicht wordt. Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld met een familieshoot foto's te laten maken van de gezinnen apart. Of van een vriendengroep iedereen individueel te fotograferen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.


Voorbeeldpakket:

- Groepsfoto voor 20 personen op een buitenlocatie
- ongeveer 1 uur fotografie

- 10 foto's in hoge resolutie digitaal toegestuurd

Prijs: €149,00


Bij grotere groepen komen er extra kosten bij als bijvoorbeeld bij een familiefoto alle gezinnen apart op de foto willen. Dit pakket is uit te breiden door extra foto's of wanddecoratie te bestellen. Ook is het mogelijk om alle bewerkte foto's op usb-stick te ontvangen.

Ook het maken van een (zakelijke) portretfoto's kunnen wij verzorgen. Wij komen graag bij u langs of we spreken af op een locatie naar uw wens.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om aan de hand van uw wensen een offerte te ontvangen. 

Enkele reactie van vorige groepen:

Fam. L. Kruijmer (Ede)
We hebben de canvasdoeken met de fotoshoot ontvangen.
Het is je ook deze keer prima gelukt. Vijf jaar geleden heb je foto's genomen van ons gezin ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksjubileum. Toen waren we er al zeer over te spreken.
De foto is helder. Het profiel is scherp. De kleuren zijn natuurlijk.
We danken je namens onze hele familie voor het werk, dat je aan ons hebt besteed. Hier spreekt een stuk echte vakmanschap.
Hartelijk dank.
fam. L. Kruijmer-van Rijn.


Fam. Van Dijk (Katwijk)

Bedankt voor de mooie fotoshoot. We hebben er van genoten, en het resultaat is prachtig.  
Hartelijke groeten fam E van Dijk


Fam. Winter (Duitsland)

'Die Bilder von dir sind klasse. Vielen Dank nochmal für das tolle Shooting und die schnelle Bearbeitung & Abwicklung sowie Übergabe der Bilder! Am liebsten würden wir noch einmal mit dir so einen tollen Tag verbringen wollen.'

Vertaald: De foto's van jou zijn geweldig. Nogmaals bedankt voor de geweldige shoot en voor de snelle verwerking en afwerking, evenals het overhandigen van de foto's! We zouden het leuk vinden om weer zo'n geweldige dag met je door te brengen.


Fam Van der plas (katwijk) 
'We hebben samen met veel plezier de foto's bekeken. Het was fijn dat er zoveel keuze was, hierdoor konden wij zelf onze favoriete foto's uitkiezen.
Daarnaast kijken wij terug op een hele fijne samenwerking met jou als fotograaf. Heel erg leuk dat je open stond voor onze suggesties en wensen. Je open houding zorgde voor een ontspannen sfeer, en dat is ook terug te zien op de foto's. '


Jan & Ellen Brouwer (Katwijk)

'We vonden het heel leuk om deze shoot te doen. Nooit eerder gedaan, dus vroegen ons af of dat wel goed zou gaan met drie jonge kinderen in de kou en miezerregen. Maar jij bleef rustig en kalm en gaf duidelijke aanwijzingen. Het resultaat: foto's waar we heel blij mee zijn!'Familie Van Duijn (Rotterdam)

Beste meneer van Rossum

De foto's zijn fantastisch!

Vriendelijke groet,

Jan van Duijn


Familie Hoek (Katwijk)

Hoi Leendert,

Bedankt voor de ontzettend mooie foto's! we zijn er erg blij mee!


Fam Van der Plas (Waddinxveen)

Beste Leendert,

Gisteren kregen we de grote groepsfoto binnen, alle andere waren al eerder geleverd. We zijn er erg tevreden mee, mooie foto’s die ook bij onze kinderen in de smaak vallen. Je hebt prima werk geleverd . Hartelijk dank daarvoor en veel succes met je bedrijf.


Fam Voormolen-Zebregs (Valkenburg)

Hallo Leendert,

Dank je wel voor de foto's. We zijn heel blij met alle foto's!
Vriendelijk dank voor je klantgerichte houding!


Fam Remmelswaal (Katwijk)

Hoi Leendert,

Bedankt voor de foto's! We vinden ze erg mooi geworden. Erg mooie achtergrond ook zo met het zand en de bomen. Leuk!


Bedankt voor alles!


Fam Kruijmer (Ede)

beste Leendert, 

we zijn erg blij met de foto's! Heel mooi.


Willeke Van Duijn (Katwijk)

Ha Leendert,

Het was een geweldige fotoshoot, je doet het super leuk en de foto's zijn ook erg mooi geworden! Bedankt! Heel veel plezier ermee!


Tineke (Katwijk)

Hoi Leen,

Hartelijk dank voor de leuke fotoshoot! Het zijn ontzettend mooie foto's geworden :) Je bent een topfotograaf!


Froukje (Leiden)

Hee Leendert,

Iedereen vond ze geweldig, vooral die groepsfoto toen we renden!! Superleuk gedaan!

Groetjes Froukje


Coby (Leiden)

De foto is prachtig geworden! Mn ouders zijn er heel blij mee!


Kees Guijt (Katwijk)

Wij vonden het een leuk uurtje met het maken van de foto's.
En het resultaat was super.


Hilda van der Bent  (Katwijk)

Hoi Leendert,

We hebben eind oktober een geweldig leuke fotoshoot bij jou gedaan met het gezin. Er zijn super mooie foto's gemaakt waarvan we er 2 uitgekozen hebben en deze hebben er gister aan onze (schoon) ouders gegeven. Zewaren er heel blij mee! Bedankt voor het maken van de foto's en heel veel succes met het verdere fotograferen.

Groetjes,
Robbert & Margreet, Naomi, Julian
Teun & Hilda
Cor & Gertrude


familie de Jong (Katwijk)

Hoi Leendert,
Je hebt hele leuke familie- en kinderfoto's van ons gezin gemaakt. En je maakt ontspannen manier foto's, wat goed werkt. Werken de kinderen even niet mee, dan weet je ze met een grapje te vangen. Erg leuk gedaan, en ga vooral zo door!


Zusjes Slijkhuis (Katwijk)

Beste Leendert,

wat heb je leuke foto's van ons gemaakt.
Bedankt daar voor


Mariët (Valkenburg)

Leendert,

Halverwege september heb jij van ons hele mooie foto's gemaakt!
Heel erg bedankt voor de foto's, vooral bedankt dat we op zo'n korte termijn terecht konden en dat je zo ontzettend snel de foto's voor ons had!

Binnenkort bericht ik je over welke foto we groot willen en wat we nog meer af willen drukken. Het heeft vertraging gehad door de bruiloft van m'n broer.

Nogmaals bedankt!

Groetjes Mariët


Jaap dijkhuizen (Katwijk)

Hé Leendert,
Graag wil ik ook mijn/onze reactie kwijt voor de prachtige fotoreportage van ons gezin op het strand. Mooie locatie, mooi weer en een prachtig eindresultaat. Ga zo door en dat er nog velen na ons mogen volgen.


Carina Haasnoot (Katwijk)

Heel blij met de mooie foto's van onze kids. En bedankt voor de moeite die je nam om een foto naar mij toe te sturen.


Anita (Scheveningen / Den Haag)

Super leuke foto's en ook leuke ideetjes.Het eindresultaat was super en een snelle service.Zeker te weten een aanrader!


Gerdina van der Plas (Katwijk)

Prachtige moeder-dochter foto, bedankt!


Andrea Dijkhuizen (Katwijk)

Ondanks ons grote gezin heb jij toch je mannetje kunnen staan met 25 man tijdens het maken van de foto's. Het resultaat mag er zijn en iedereen is er erg blij mee. Nogmaals heel erg bedankt!


Tine Hus (Katwijk) 


Ha Leendert,Een prachtig resultaat van afgelopen vrijdagavond op het strand! Alvast hartelijk bedankt


Marielle (Katwijk)

Hallo Leendert, dank voor de mooie fotoos van onze kids. Na veel geduld, is t toch gelukt! Opa & oma vinden de canvas prachtig! En wij ook. Iedereen blij=) Greetz, Marielle


Erika (Katwijk)

Bedankt voor de superleuke foo van de jongens!


Andrea van Duijn (Katwijk)

Hoi Leendert,
Bij deze wil ik je nog bedanken voor de mooie foto's die je gemaakt heb van onze Kids!! Je doet het erg leuk en je maakt prachtige foto's!! Als mensen een fotograaf nodig hebben stuur ik ze naar je Door. Top gedaan bedankt !!


KeesR (Katwijk)

Bedankt voor je reportage, super mooie foto's! Ga door zo