Johan & Josien

Trouwdag Johan & Josien

Woensdag 21 maart 2018 was de grote dag voor Johan & Josien. Zij zouden elkaar het ja-woord gaan geven. Ik mocht deze dag met dit leuke stel fotografisch vastleggen. De zon scheen prachtig en het beloofde een mooie dag te worden.

We begonnen met foto's maken van Johan waar hij de afgelopen nacht verbleef in hun nieuwe woning in Nieuwkoop. Daarna foto's gemaakt bij Josien in haar ouderlijk huis, een mooie grote boerderij. Leuk om zo de koeien te fotograferen vanuit de stal welke aangesloten is direct aan het huis. 

Op afgesproken tijd arriveerde Johan in een prachtige Aston Martin. Na de eerste ontmoeting hebben we rondom de boerderij foto's gemaakt. Daarna zijn we naar de Nieuwkoopse plassen gegaan waar we onderweg op de Ziende mooie foto's hebben gemaakt van het bruidspaar op de dijk met knotwilgen aan beide kanten. Dit geeft een prachtig beeld. Ook op de Nieuwkoopse plassen waren veel mooie plekken om foto's te maken. Ook Johan had veel vermaak met de aanwezige drone! Als fotograaf had ik nog wel een paar uurtjes door willen gaan op deze mooie locatie maar dan zouden de gasten al die tijd moeten wachten en zou alles uitlopen...

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Nieuwkoop. Een humoristisch moment was dat de ring aan de verkeerde hand werd gedaan. Daarna de groepsfoto's gemaakt en nog enkele foto's van Johan & Josien in het centrum van Nieuwkoop.

Na de ceremonie was er een uitgebreide broodmaaltijd in een zaal van de kerk. Tijdens de maaltijd hebben we nog enkele foto's van Johan & Josien in de kerk gemaakt.

De kerkdienst vond plaats in de Christelijk gereformeerde kerk in Nieuwkoop en werd geleid door Ds. Egas. De trouwtekst die Johan & Josien meekregen was uit Efeze 3:17: 'Opdat Christus door het geloof in uw harten wone en gij in de liefde geworteld en gegrond zijt.'

Tijdens de kerkdienst heb ik de bedankkaartjes gemaakt. 

Het was een gezellige en leuke dag. Ik heb er zeker van genoten en mag nog nagenieten bij het opmaken van het album!

 

foto (1).jpg

 foto (7).jpg

 foto (11).jpg

foto (16).jpg

foto (55).jpg

foto (21).jpg

foto (27).jpg

foto (43).jpg

foto (38).jpg

foto (49).jpg

foto (62).jpg

foto (76).jpg

foto (82).jpg

foto (86).jpg

foto (93).jpg

foto (91).jpg

foto (103).jpg

foto (105).jpg

foto (118).jpg

foto (138).jpg

foto (136).jpg

foto (148).jpg

foto (156).jpg

foto (142).jpg

foto (143).jpg

foto (163).jpg

foto (214).jpg

foto (247).jpg

foto (266).jpg

foto (273).jpg

foto (292).jpg

foto (313).jpg

foto (282).jpg

foto (119).jpg

De reactie van Johan en Josien:

Het voorbereidend gesprek was gezellig. Ontspannen sfeer. Je hebt aangegeven dat alle ideeën welkom waren. We waren zelf erg druk met de verbouwing en alles regelen voor de bruiloft. Zodoende is het uitzoeken van mooie plekken er beetje bij ingeschoten en was het ook beetje free-format op de dag zelf. Dit heeft vinden wij prima uitgepakt. Anders hadden we de foto’s op de Ziende b.v. niet gemaakt.

Je was relax, zelfverzekerd, enthousiast aanwezig en je paste ook gewoon prima in de groep. Pakte initiatief wanneer het nodig was. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. We hebben niet echt creatieve foto’s volgens mij, maar wel een heel aantal ontzettend mooie, die je in huis op kan hangen en dat vinden we heel belangrijk.

Wij vinden het album heel mooi. Ik ben vooral te spreken ook over de kwaliteit. Mooie dikke bladzijden en de kwaliteit spat er vanaf. Vooral die grote foto's vind ik heel gaaf. Mooie scherpe foto's, echt prachtig. We zijn erg blij met het eindresultaat. Bij de eerste versie hadden we beetje onze twijfels, maar fijn dat je ook onze wijzigingen mee hebt willen nemen en er zoveel tijd in hebt gestopt. Echt een album waar we trots op zijn en die bij ons past.

Al met al iets om trots op te zijn en bedankt voor alles! Hoop dat je zelf ook een leuke dag hebt gehad.