BLOGS

Hieronder kunt u blogs bekijken van diverse soorten reportages (groepen, bedrijven en trouwen). Dit is maar een kleine greep van de vele reportages die gemaakt zijn door Van Rossum fotografie.

Lees meer

Erik & Marieke

28 september 2020 was dé dag waarop Erik en Marieke elkaar het ja-woord zouden geven. Ik startte in de vroege ochtenduren in Katwijk waar Marieke door haar moeder geholpen werd met aankleden.

Lees meer

Wijnand & Petra

Alles verliep anders dan gepland door covid-19. De grote dag stond gepland op 15 mei 2020. Omdat er beperkende maatregelen van kracht moesten er aanpassingen worden gedaan. We zijn die dag gestart in het ouderlijk huis van Petra in Kesteren.

Lees meer

Gezinsshoot Familie Plug

Zaterdag 18 juli mochten Gijs & Petra Plug samen met hun kinderen hun 25 jarig huwelijk herdenken. En wat is er dan leuker om dit te vieren tijdens een gezinsshoot op het strand van Katwijk aan zee?

Lees meer

Robert & Carola

Op 1 mei 2020 gaven Robert & Carola elkaar het ja-woord. Door de coronacrisis werd alles anders dan vooraf gepland. Uiteindelijk toch een leuke dag geworden.

Lees meer

Henk & Rianne

Vrijdag 14 december 2018 was de trouwdag van Henk en Rianne. Het was een koude dag, rond het vriespunt, maar met de zon erbij toch een prachtige dag.

Lees meer

Johan & Josien

Woensdag 21 maart 2018 was de grote dag voor Johan & Josien. Zij zouden elkaar het ja-woord gaan geven. Ik mocht deze dag met dit leuke stel fotografisch vastleggen. De zon scheen prachtig en het beloofde een mooie dag te worden.

Lees meer