Ruud & Hannah

Op 18 augustus 2016 traden Ruud 7 Hannah in het huwelijk. Het was een warme zomerse dag met volop zon. Ik ben begonnen met foto´s maken bij Ruud thuis. Daarna foto´s gemaakt bij Hannah. Nadat Ruud arriveerde zijn we naar strand gereden in Noordwijk. Omdat het nog in de ochtend was konden we rustig foto´s maken zonder al teveel last te hebben van strandgangers. Ook bij de vuurtoren hebben we foto´s gemaakt. Daarvandaan zijn we naar natuurgebied Nieuw Leeuwenhorst gegaan. Een prachtig mooi gebied met veel mooie bomen, verschillende vijvers en bruggetjes.

De gasten werden in het ouderlijk huis van Ruud opgevangen. Ruud en Hannah werden feestelijk ontvangen. Na een hapje en een drankje reden we naar het gemeentehuis van Noordwijk op de FIETS!! Hannah zat in de bakfiets en Ruud moest trappen. Het was een erg leuk gezicht. Dit trok veel bekijks.

In strandpaviljoen De Koele Costa in Noorwijk werd de taart aangesneden. Ook al was het niet koel, wel erg gezellig.
Na de bruiloft ben ik de foto´s gaan uitzoeken, bewerken en album gaan maken.

foto37_2.jpg

foto40_1.jpg

foto36_2.jpg

foto50.jpg

foto88.jpg

foto59.jpg

foto102.jpg

foto69.jpg

foto72.jpg

foto141.jpg

foto185.jpg

foto189.jpg

foto158.jpg

foto207.jpg

foto231.jpg

foto266.jpg

foto85.jpg

De reactie van Ruud en Hannah:
Wij waren zeer tevreden. Ook onze gasten vonden dat je het leuk had gedaan met de groepsfoto's. Wij zijn meer dan tevreden over ons album. Alles staat erin en kijken er nog vaak in terug! Leuke de creativiteit toegepast.
Ga vooral zo door! alles was top geregeld! De foto's zijn mooi geworden en hebben er een hele mooie album aan overgehouden!