Maarten & Rianne

Op vrijdag 2 september 2016 mocht ik de huwelijksdag van Maarten & Rianne vastleggen met mijn camera. Het weer was afwisselt, zonnig/bewolk, waardoor je soms mooie effecten krijg in de foto’s.

Bij het ouderlijk huis van Maarten kwam de auto voorgereden namelijk een brandweerwagen. Maarten zit bij de vrijwillige brandweer van Akzo Nobel en mocht de brandweerwagen even gebruiken voor foto’s te maken. Nadat we Rianne met sirenes opgehaald hebben zijn we naar de watering gereden in Katwijk. We hebben daar foto’s gemaakt met de brandweerwagen. Daarna hebben we foto’s gemaakt op het duinpad, bij het Andreashofje en bij de vuurtoren.

De gasten werden ontvangen in het Katwijks museum. Daar werd ook de ceremonie gehouden. Een mooie locatie om ‘ja’ te zeggen tussen de opgezette schepen, oude schilderijen en voor het vissershuisje.

De kerkdienst vond plaats in de prachtig gerenoveerde Vredeskerk. Tijdens de kerkdienst heb ik de bedankkaartjes gemaakt. Na de dienst werd er in een zaal bij de kerk de taart aangesneden.

Het was een gezellige trouwdag met veel bekenden

 foto5_4.jpg

foto16_2.jpgfoto17_2.jpgfoto22_2.jpgfoto41_2.jpgfoto55.jpgfoto44_2.jpg

foto49_1.jpgfoto109.jpgfoto121.jpgfoto137.jpgfoto115.jpg

foto133_1.jpgfoto81_2.jpgfoto80.jpgfoto141_1.jpgfoto295.jpgfoto303.jpgfoto317.jpg

De reactie van Maarten & Rianne:

We hebben echt genoten, en jij zorgde ervoor dat er een ontspannen reportage werd gemaakt. 

Als eerste vonden wij het beide prettig om een ‘voorselectie’ van de foto’s te maken. Dat is echt fijn en je maakt er dan een echte persoonlijke album van. En er staan een hope mooie creatieve foto’s in van de fotograaf. We hebben er beide voor gekozen om de fotograaf een beetje de vrije hand er in te hebben tijdens het maken van ons album. Hierdoor heb je wel de mooiste foto’s vinden wij.

Ontspannen sfeer, gewoon je eigen zijn, en niet de hele tijd ‘poseren’. Dat maakte het juist ontspannen daar aan. Het leek af en toe wel eens of er geen fotograaf bij was.

We vonden het in een woord: GEWELDIG!