Bart & Daniëlle

Op donderdag 21 april 2016 trouwden Bart & Daniëlle. Het was een prachtige lentedag waarop de zon volop scheen. Al vroeg (6.00 uur) hebben we foto's gemaakt in het ouderlijk huis van Bart (Katwijk). Daarvandaan reden we naar Montfoort om Daniëlle op te halen.

Rondom Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten hebben we foto's gemaakt. Een prachtige locatie om binnen en buiten foto's te maken.

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Katwijk. Na de ceremonie werd en geluncht in het Katwijks museum.

De kerkdienst vond plaats in de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Katwijk. Tijdens de dienst heb ik de bedankkaartjes gemaakt. Na de kerkdienst werd de taart aangesneden in de Gouden Leeuw (Van der Valk) in Voorschoten.

Van deze dag is een mooi trouwalbum gemaakt.

foto-1_1.jpg

foto-2_2.jpg

foto-4_1.jpg

foto-8.jpg

foto-9.jpg

foto-10.jpg

foto-11.jpg

foto-14.jpg

foto-12.jpg

foto-16.jpg

foto-33.jpg

foto-17_1.jpg

foto-18_1.jpg

foto-19_1.jpg

foto-20.jpg

foto-21_2.jpg

foto-22_1.jpg

foto-23_1.jpg

foto-25.jpg

foto-26.jpg

foto-27.jpg

foto170.jpg

foto-31.jpg

foto-35.jpg foto-36.jpgfoto-37.jpg

Reactie van Bart & Daniëlle:

Na het horen van goede berichten over je fotoreportages, zijn we eens gaan kijken op je site. Deze zag er zeer verzorgd uit, met zeer mooie foto’s! Een rede om eens contact met je op te nemen!

Informatie was ruim voldoende! Kortom er werd niets aan gemist. Fijn dat je zoveel mogelijk info wilde van ons om een zo goed mogelijke planning te realiseren. Ook de tijden die vooraf gepland waren kwamen allen ruim voldoende uit op de dag zelf. Dit gaf voor ons een relaxte sfeer, wat op zo’n dag van harte welkom is ;)

Aan je creativiteit ontbrak niets. De rede daarvan was ook omdat je erg bekend bent met kasteel duivenvoorde. Vooral de foto’s bij dat bruggetje en voor het kasteel zelf waren erg naar wens. Ook in combinatie met de trouwauto was je erg creatief! De resolutie en de kwaliteit van de foto's zijn perfect.

We raden elk nieuw stel aan om jouw als fotograaf in te huren!